Content banner

Appfarm

Lunsjpresentasjon

Har du lyst på superkrefter? Bli med på vår SuperPowerHour, et 60-minutters hackathon hvor du får bygge ekte applikasjoner i lysets hastighet – uten å skrive kode.

Vi er Appfarm, en norsk scale-up basert i Oslo, og vi har utviklet en no-code platform for lynrask, full-stack utvikling av skreddersydde webapplikasjoner (PWA). Vi er i sterk vekst og søker flere som vil bli med oss i no-code revolusjonen.

Vi mener at god software ikke krever manuell koding. Å starte fra scratch og skrive kodelinje på kodelinje for enhver applikasjon er, slik vi ser det, bortkastet tid for utviklere. Utviklere bør kunne bruke predefinerte, men likevel fullt konfigurerbare komponenter – og etterlate manuell koding til spesielle anledninger.

Vi er ikke de eneste med dette synspunktet. Gartner estimerer at low/no-code-teknologi vil stå for 70 % av apputvikling innen 2025. Du vil møte mange systemer i fremtiden som er bygget på low/no-code. Hvem vet? Kanskje du vil være personen bak dem?

Er du nysgjerrig på den enorme kraften i no-code? Ta med deg laptopen din og bli med!

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 12:00, ventelisten åpner 12:10 og presentasjonen starter 12:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere