Content banner

Bedriftspresentasjon med KPMG

Bedriftspresentasjon

KPMG ønsker velkommen til bedriftspresentasjon og middag!

Fire av KPMGs teknologi- og rådgivningsavdelinger stiller opp på Gløshaugen for en spennende bedriftspresentasjon. Vi ønsker å fortelle kort om hvem vi er, hva vi jobber med og hva vi kan tilby dere som studenter og nyutdannede. Det vil bli spennende konkurranser og premier. Leder og partner i vår Cyber & Security avdeling er også med og vil kunne friste med spennende historier fra hans lange karriere innen sikkerhet.

Etter presentasjonen drar vi samlet til Cowsea for et godt måltid.

Vi vil også stå på stand i Realfagsbygget ved kantina fra 12:00 til 14:00. Kom gjerne innom for en hyggelig prat!Kort om avdelingene som vil bli representert under vårt besøk hos Abakus:

Cyber & Security:

KPMG Cyber & Security består av ca. 90 medarbeidere som til sammen utgjør Norges ledende fagmiljø innen cybersikkerhet og fysisk sikkerhet. Våre folk har kunnskap om alt fra cyberstrategi og sikkerhetsledelse til operative sikkerhetstjenester som penetrasjonstesting og SecOps. Dette gjør at vi kan hjelpe våre kunder før, under og etter en sikkerhetshendelse.

Digital Lighthouse:

Vi er KPMGs spydspiss innen ny teknologi som AI, automasjon, dataanalyse, digital virksomhetsstyring og data-drevet strategi. Våre prosjekter er varierte og dekker alt fra utvikling og implementering av skreddersydde systemløsninger, lavkode-utvikling, utvikling av dataplattform og analyseløsninger, prosesskartlegging, virksomhetsforbedring og rådgivning rundt digital transformasjon.

Cloud Enablement:

Å dra nytte av skyteknologi er mer enn bare å overføre data til skyen. Det handler om å transformere hvordan en organisasjon opererer og leverer verdi til sine kunder og/eller ansatte. Vi tar i bruk Power Platform for å implementere CRM-løsninger og lav-kode applikasjoner, Power Apps, skreddersydd for å dekke våre kunders spesifikke behov.

Digital Workflow:

Vi hjelper våre kunder med rådgivning og implementering av den ledende teknologiplattformen ServiceNow, for digitalisering på tvers av våre fagområder. Dette inkluderer risikostyring, sikkerhet, «supply chain», HR, porteføljestyring, leverandørstyring og utvikling av kundespesifikke løsninger.

Failed to load image...

INTERESSESKJEMA : STILLINGER FOR NYUTDANNEDE

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere