Content cover photo

Paint&Sip med Netcompany

Alternativ bedpres

Klar for en bedriftspresentasjon som bryter reglene og bøyer kunstens grenser? Netcompany inviterer deg til en insane opplevelse i våre ferske kontorer midt i Trondheim! Vi har fått et helt nytt crib, og nå trenger vi DEG til å gi det en dose unik, ung og kreativitet.

Vi har koblet oss opp med Paint&Sip, som er klare til å vise oss hvordan vi kan lage et kunstverk som vil friske opp veggene i det nye kontoret vårt. Vi stiller også med konsulenter fra Trondheim og Oslo, som kan gi et godt godt innblikk i hverdagen som konsulent.

Så kast deg med på penselstrøket, sett din kreativitet fri og hjelp oss med å friske opp våre kontorvegger. Bli med på en morsom og inspirerende kveld sammen med Netcompany!

Vi kommer også til å servere mat og noe godt å drikke!Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere