Content banner

Kurs med Noa Ignite

Kurs

Bli med på kurs i Sanity + AI!

Dette kurset gir deg mulighet til å dykke ned i verden av content management med Sanity og React/Typescript, samtidig som du lærer å utnytte OpenAI’s kraftige språkmodeller for å forbedre og automatisere morsomme tekstbehandlingsoppgaver. Vi vil veilede dere gjennom et hands-on prosjekt for å bygge reelle applikasjoner, mens du utforsker best practices innen datahåndtering og kreativ tekst- og bildegenerering.

Det vil bli en morsom kveld hvor målet er å leke seg med teknologi, få mulighet til å bli bedre kjent med oss i NoA Ignite og nyte god mat og drikke hos Habitat i Midtbyen!

Oppmøte er på Habitat i midtbyen kl 17:00Forkunnskaper det er greit å ha:

  • Grunnleggende forståelse av React + TypeScript

  • Generell interesse og nysgjerrighet for AI

Forberedelser:

  • Ta med egen PC/Mac

  • Godt humør 😄Hvem er vi?

NoA Ignite er det største selskapet i The North Alliance — en progressiv byråfamilie med flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden.

Vi i Ignite liker å se oss selv som et kraftsenter for alle typer digital vekst! Våre tverrfaglige team jobber i partnerskap med kundene for å finne nye måter å skape bærekraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper vi er stolte av.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere