Content banner

Skattejakt og piratfest

Arrangement

Heis flagget og hev anker. En morsom skattejakt på Skansen venter på deg og faddergruppa di! Det vil være ulike utfordringer underveis, så det er viktig at du og laget ditt er godt mentalt forberedt (stå i speilet og få fram din indre Captain Jack Sparrow). Ps du trenger ikke kostyme på dagen, spar det til kvelden ;)

På Skansen vil dere få utdelt kart og ledetråder som vil føre dere ut på en spennende skattejakt. Det vil være forskjellige poster underveis, hvor dere vil møte på ulike utfordringer og oppgaver. Her gjelder det å være smart og rask, for det vil være flere lag som kjemper om å bli den første gruppen som finner skatten.

Det vil serveres både mat og drikke i form av grilling for de som ønsker seg en matbit. Og hvis du er en som liker å bade så er skansen et veldig fint badested.

Etter skattejakten vil det være tid for å slappe av og før vors med pirat-tema! Kle deg ut som en ekte pirat og bli med oss når vi feirer kvelden i stil. Det vil være god musikk, deilig mat og drikke, og selvfølgelig en skattekiste fylt med overraskelser.

Men festen stopper ikke der, for vi vil dra videre til Samf senere på kvelden.

Så bli med oss på en spennende skattejakt på Skansen, og la oss feire etterpå med en piratfest som du sent vil glemme.

Arrkom kommer, kommer du?

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere