Content banner

A3-dagen

Arrangement

Hold på hatten, Abakuler!

Ta turen opp på A3 17:00. Dette er plassen du vil gå gjennom oppturer og nedturen på de neste fem årene, så det er bare å bli godt kjent i gangene 🤩

A3-dagen hjelper deg med å finne ut hvilke interessegrupper og undergrupper som er den perfekte match for deg. Enten du liker å løpe rundt som en galning, spise bananer, eller bli litt vill på Macern dagen derpå, vil du finne en gruppe som passer for deg.

Men vi har tatt det et skritt videre i år, vi har ruter gjennom forskjellige klasserom på kart! Tenk deg det som en slags skattejakt, men i stedet for skatter, finner du de mest fantastiske interessegruppene som Abakus har å tilby. Vi snakker AbaCage, hvor du kan spille cageball på søndagsmorgener, eller AbaHæng, hvor du kan nyte litt chili cheese og dispenserbrus mens du gølver.

Og hvis du vil sjekke ut Abanero, vil du få sjansen til å oppleve litt brennende lidenskap, enten det er for mat eller noe annet! Eller hva med å teste dine musikalske evner i AbaJam? Hvis du vil slå noen golfslag, kan du sjekke ut Abagolf, eller hvis du vil prøve frisbeegolf, er AbaDisc stedet for deg.

Vi håper virkelig du tar turen og finner tilbake til din passion, eller finner en helt ny en!

A3 vil være en dag full av moro, spenning, og kanskje til og med litt bananer. Så ta med deg vennene dine, ta på deg det beste smilet ditt, og la oss finne ut hvilken interessegruppe som vil være den perfekte match for deg! Kjør da vel!

Det vil også være poster fra undergruppene vi har i Abakus! Alt vil være oversiktlig på kartet som kommer.

Dette er en oversikt over interessegruppene vi har: https://abakus.no/interest-groups

Interessegruppene kommer, kommer du?

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere