Content cover photo

Kurs med Genus

Kurs

Allergisk mot hardkoding? Vi også. Lær av utviklerne av Nordens ledende no-code-plattform!

Genus er et norsk softwareselskap som leverer en no-code-plattform for visuell modellering av avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Men bak denne plattformen ligger det mye grundig design- og arkitekturarbeid samt mye avansert kode. Hoveddelen av kurset vil handle om hva du må tenke på når du skal designe en no-code-plattform. Hvordan går man fra en idé om ekstrem gjenbruk av kode til et markedsledende produkt? Hvordan går man fra å lage løsninger til å lage verktøy som andre kan bruke til å lage løsninger? Dette er spørsmål vi skal på teknisk vis innom i løpet av kurset.

I tillegg vil vi også ha en bolk om avansert TypeScript, og en siste bolk om hvordan lage en liten web-applikasjon på speed med no-code.

Det vil bli gode muligheter for interaksjon og spørsmål. Dere trenger ikke ta med dere noe utenom godt humør og forhåpentligvis en interesse for no-code, teknologi eller Genus!

Vi serverer noe lett å spise underveis før vi etter kurset tar bussen ned til Hector på solsiden og spiser en middag sammen med god mat og drikke.

Vi gleder oss til å se dere!Informasjon fra Fagkom:

  • Minner om at dørene åpner 17:00, ventelistekø åpner kl 17:10 og kurset starter kl 17:15.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere