Content banner

Frokostforedrag med AVF

Frokostforedrag

Frokostforedrag med årets Lederstjerne 2022!Eirik Mofoss, kåret til årets lederstjerne 2022 i dagens næringsliv, kommer til oss 14. februar for å fortelle om hvordan man skal få en meningsfull karriere og utrette mest mulig godt⭐️

Han vil vise hvordan han selv har planlagt stegene i sin karriere for å oppnå dette målet, og gir deltakerne gjennomførbare strategier for å gjøre det samme. Eirik vil dele sin kunnskap om hvordan man kan ta bevisste valg for å påvirke samfunnet positivt gjennom karrieren sin, og hvordan man kan identifisere og følge sin egen sti til suksess og samfunnsbidrag. 

Gå ikke glipp av denne muligheten til å lære av en av bransjens fremste ledere og få verdifulle verktøy for å realisere ditt eget potensial for å påvirke verden positivt🌍Som alltid stiller frokostgjengen med en hyggelig start på dagen: kaffe, juice og frokost 🥐 Håper vi sees!Praktisk informasjon:

Vi minner om at dørene åpner kl. 08:15, ventelisten kl. 08:25, og at presentasjonen/kurset starter kl. 08:30.

Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

Kommentarer

Vennligst logg inn.