Content banner

Abacup

ArrangementVi spiller i Spektrum A1 og A2.

Turneringsoppsett: HER⚽️

Alle er velkomne til å melde seg på arrangementet, selv om de bare skal se på! Så vet vi hvor mye mat og drikke vi må kjøpe🫂

ENDELIG ER DEN TILBAKE! Den tradisjonsrike futsalturneringen går snart av stabelen, og det vil du IKKE gå glipp av!

Ønsker du å kjenne på den samme følelsen som Messi gjorde da han så Montiel trille kula forbi Lloris 18. desember bør du melde deg på her! Samle dine tropper og meld på et lag som kan konkurrere om det gjeveste trofeet nord for Qatar.

Man kan melde seg på uavengig om du har noen spesielle du ønsker å være på lag med, eller om du bare ønsker å få tildelt et lag! Man kan ønske seg opp til 8 personer på laget sitt. Dersom man ønsker seg med et lag, oppfordrer vi dere til å komme med et lagnavn, draktfarge, og navn på alle spillerene. Kun en på laget trenger å melde dere på!

Turneringen vil ha et VM-format, hvor alle lagene blir plassert i grupper. Der vil alle lagene møte hverandre før de beste lagene går videre til et sluttspill, som ender i en episk finale.

Det vil også være åpent for publikum dersom noen ønsker bare for å heie på sin favoritt-spiller i Abakus, føle på en atmosfære som holder mange pascal, eller rett og slett bare vil få litt god underholdning på lørdagen sin.

Det blir selvfølgelig også premier, både til vinnerlag, beste supporter, dagen øyeblikk og mye mye mer!!!

Regler: http://futsal.no/utstyr/

Det er blir noen forenklinger av reglene, men disse går vi gjennom på arrangementet!

Det blir også servert mat og drikke, så dette blir en perfekt lørdag!

Her ønsker du å være!

Arrkom kommer, kommer du?

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere