Content banner

Kurs med Kantega

Kurs

Velkommen til Gamedev-workshop med Rasperry Pi Pico sammen med Kantega i deres flotte lokaler på Solsiden! 👾

Hva skjer på kurs? Du får en innføring om micropython og pi pico ved bruk av Raspberry Pi Pico. 🕹️ Her får du muligheten til å jobbe med klassiske spill-konsept som pong, snake eller tetris – eller en helt egen ide.🏓🐍💡

Under kurset vil det bli servert frukt og frisk drikke, og etter hvert pizza fra Grano og sushi fra SushiMe. 🍣 🍱 🍕 Praktisk info:

  • Deltakerne må ta med egen laptop (med Linux, Mac OS, eller Windows). Det går an å jobbe i gruppe eller alene. Man bør helst ha litt erfaring med python-programmering.

  • Dere møter direkte på kontorene til Kantega kl. 17:00!

    Adresse: Bassengbakken 4

  • Vi minner om at dørene åpner kl. 17:00, ventelisten kl. 17:10, og at presentasjonen/kurset starter kl. 17:15

  • Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.Om Kantega

Kantega er et ledende IT-selskap i Norge med 180 stolte medarbeidere. Du møter lidenskapelige hobbykokker, friklatrere, gamere, båtbyggere og et par-tre kandidater til symesterskapet på TV. Vi er litt nerdete i alle retninger, men vi har en felles lidenskap for faget vårt. Det har gitt oss verdifulle og langsiktige samarbeid med kundene våre. I dag jobber vi med innovative løsninger for Norges største aktører innen bank, forsikring, energi, industri og offentlig sektor. I Kantega er alle ansatte medeier i selskapet. Det betyr at når selskapet vokser, så drypper det tilbake til hver eneste en. Alle får være med på å sette retning, og kan påvirke for å velge de gode prosjektene; de som bidrar til samfunnet og som kan løses på måter som utvikler oss som selskap og konsulenter.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere