Content banner

Norconsult Informasjonssystemer

Bedriftspresentasjon

Norconsult Informasjonssystemer AS inviterer til uformell kveld i våre lokaler på Lerkendal. Vi byr på digg pizza fra SuperHero Pizza og god drikke, leken team-konkurranse og mingling/kule spill – og det viktigste av alt: En unik mulighet til å vise deg frem til noen av våre ansatte - med kort vei til senere intervju (vi har allerede ansatt studenter etter bed.pres. i februar) Oppmøte: Kl. 17.00 Sted: Klæbuveien 127 B (vis a vis Brakka til RBK). Andre siden av Lerkendal stadion og heisen til 6. etasje. Slutt: Ut på kvelden en gang…..

Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) er et ansatteid selskap med over 200 dyktige, engasjerte og sosiale medarbeidere. Vi er alltid er på jakt etter HEADS FOR TOMORROW. Hos oss får du både i pose og sekk; Du kan jobbe internt med banebrytende produktutvikling av vår egen merkevare ISY eller du kan jobbe eksternt med noen av de mest betydningsfulle IT-prosjektene i Norge. Vi er altså både et programvarehus og et konsulentselskap. Dette gir deg en unik mulighet til å variere hvilken type prosjekter du jobber i. Variasjon gir som kjent store utviklingsmuligheter – og en positiv hverdag. NoIS er datterselskap av Norconsult, Norges største rådgivende ingeniørfirma, og i et tett samarbeid søker vi stadig etter mer bærekraftige og samfunnsnyttige løsninger. EVERY DAY WE IMPROVE EVERYDAY LIFE. Les mer om oss: www.nois.noInformasjon fra Bedkom:

Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn.