Content banner

Kurs med Netcompany

Kurs

Netcompany ønsker velkommen til workshop om Transformers og Large Language Models  ChatGPT har i det siste tatt maskinlæringsverden med storm, og utviklingen innenfor denne typen AI går i dag fortere enn noen gang før. I likhet med populære text-to-image modeller som midjurney eller stable diffusion er GPT trent på enorme mengder data scrapet fra internet, men hva er teknologien som ligger bak og lar den gå fra rå treningsdata til en modell som kan skrive overbevisende om nesten hva som helst? Hvilke muligheter og risikoer vil disse teknologiene bringe med seg etterhvert som de blir mer utbredt og vokser i prossesseringskraft og data? 

I denne workshoppen vil vi gi en introduksjon til transformer arkitekturen og hvorfor den har revelusjonert maskinlæringsfeltet. Deltakerne vil også få mulighet til å utforske kodeimplementasjonen av en slik modell i pytorch, og fine-tune en pre-trained transformer språkmodell på forskjellige datasett. Vi åpner også opp for diskusjon rundt potensialet og mulige etiske og sikkerhetsmessige utfordringer rundt teknologien. 

Husk egen PC!

Etter kurset turer vi ned til San Sebastian for deilig tapas🤩🍹

Praktisk informasjon fra Fagkom:

Vi minner om at dørene åpner kl. 16:45, fysisk venteliste 16:55 og kurset starter 17:00Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere