Content banner

Netlight

Bedriftspresentasjon

I Netlight Oslo er vi litt over 150 kollegaer som jobber tett for å hjelpe kundene våre til å bli digitale ledere innen sine bransjer. Vi har konsulenter som jobber som designere, utviklere, prosjektledere, produkteiere og mye, mye mer. Mulighetene er mange! Fellesnevneren er at dette er Netlightere som bruker sin kompetanse på teknologi, prosess, forretning, mennesker og organisasjon til å gjøre en forskjell for kundene våre.

Internasjonalt er vi over 2000 Netlightere fordelt på 11 kontorer. Vi jobber veldig tett på tvers av kontorene våre, og blir gode venner med kollegaene våre over hele Europa etter hvert som vi jobber i Netlight. Vi skulle gjerne hatt dere med på Summitene våre hvor vi samler alle, men for nå ønsker vi å ta med følelsen til dere her i Trondheim. Vi håper vi kan gi dere et lite innblikk i menneskene vi jobber med, og hva de gjør i hverdagen.Informasjon fra bedkom:

  • Oppmøte er 17:00 utenfor hovedbygningen, ventelista åpner 17:10

  • Avreise med buss fra hovedbygningen er 17:15 til destination unknown hvor presentasjon skal avholdes. Det vil bli servert mat og drikke.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn.