Content banner

Fremtind

Lunsjpresentasjon

Velkommen til bedriftspresentasjon med oss i Fremtind forsikring!

Vi kan love en spennende presentasjon etterfulgt av deilig pizza fra Kjel-kantina til lunsj!

Fremtind er Norges tredje største forsikringsselskap, men vi har ambisjoner om og jobber for å bli nummer én i bransjen. Fremtind er eid av SpareBank 1 og DNB, og gjennom bankene har vi dialog med store deler av Norges befolkning - det gir oss påvirkningskraft. Vårt viktigste oppdrag er å hjelpe og motivere folk til å ta vare på helsen, verdiene og omgivelsene sine - og vi skal være der når det trengs. Dette gjør vi gjennom smart bruk av teknologi, datafangst og utvikling av nye tjenester. Vi har nærmere 1 000 ansatte som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv – vi gjør det for morgendagen.

Jobben vi gjør er et resultat av hvem vi er. Fremtind er en dynamisk blanding av ulike fagpersoner og nytenkere som ønsker å utvikle hverandre, markedet og samfunnet vi bor i. Fremtind har et stort tech-miljø på ca. 250 ansatte. I vårt tech-miljø utfordrer vi etablerte sannheter og får frem nye perspektiver – vi gjør det med teknologi.

Hver sommer tilbyr vi 12 studenter muligheten til å delta på vårt summer internship i våre lokaler i Oslo sentrum. Internshippet varer i syv uker, og som sommerstudent hos oss får du være med på spennende initiativer og jobbe med reelle prosjekter som blir satt ut i praksis. Studentene jobber i tverrfaglige team som får ansvar for egne oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. I tillegg er det både faglig og sosialt opplegg gjennom hele sommeren. Hos oss får du satt kompetansen din ut i praksis, etablert nye relasjoner, og muligheten til å komme med ideer som utgjør en forskjell – vi gjør det med kraften fra fellesskapet.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 12:00, ventelisten åpner 12:10 og presentasjonen starter 12:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere