Content banner

Kurs med Avo

Kurs

Bygg din egen drink-app med Avo Consulting! Avo er et spisset konsulentmiljø som er spesialisert på digital transformasjon, brukersentrering, moderne fremvoksende teknologier og hvordan virksomheter, organisasjoner og ledere kan tilpasse seg endringene dette medfører. 

Low-code-plattformer er fremtiden - de lover apputvikling som er billigere og enklere enn i tradisjonelle IT-prosjekter. I Avo Consulting utforsker vi stadig nye teknologier og low-code er sentralt i flere av våre prosjekter samt et anvendelig verktøy markedet etterspør akkurat nå. I dette kurset vil vi gå inn på noen av fordelene med å ta i bruk low-code og no-code-plattformer og hvorfor det stadig tar større markedsposisjon innen applikasjonsutvikling. Dere vi få innblikk i de ulike plattformene vi benytter i Avo (OutSystems, Appfarm og Microsoft PowerApps) med noen demo-applikasjoner som er bygget på disse plattformene. Deretter vil vi holde et lynkurs i Appfarm Create før deltakerne slippes løs på bygge sin egen drink- app i det vi kaller SuperPowerHour hvor vi lover noen premier!

Etter kurset tar vi turen til ØX Tap Room for pizza, pasta, drikke og hygge!🍕🍝Siden oppstarten våren 2016 har Avo vokst til over 130 medarbeidere og består av en kombinasjon av erfarne rådgivere med lang bransjeerfaring og unge, nyutdannede konsulenter. Vi har i dag kontorer i både Bergen og Oslo. Vi jobber med tre hovedtjenesteområder: Brukersentrering og opplevelser, teknologi, prosesser og data, og mennesker, organisasjon og forretning. Avo er "teknologiaknostikere", men har likevel noen klare favoritter i verktøykassen. Vi fokuserer på teknologier som muliggjør rask utviklingstakt, og som er enkelt skalerbare. Våre "fire store" er Robotic Process Automation, Conversational AI, Data Analytics and AI og Rapid Application Development (Low code)

Praktisk informasjon

  • Nødvendig utstyr: Egen PC

  • Vi minner om at dørene åpner kl 17:00, ventelisten kl 17:10 og kurset starter 17:15

  • Påfølgende dag kl 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 ukeKommentarer

Vennligst logg inn.