Content banner

ITverket

Bedriftspresentasjon

Både presentasjon og bespisning skjer på Hector, Solsiden. Det er satt opp buss som går fra Hovedbygget, Gløshaugen kl 17:00.

ITverket satser på nyutdannede!

Vi har de siste årene lagt ned mye tid og ressurser på NTNU i Trondheim i form av deltagelse på bedriftspresentasjoner, itDAGENE og rekruttering av studenter til våre sommerprosjekter. Vår erfaring er at nyutdannede ressurser er svært dyktige til å tilpasse seg arbeidslivet og har motivasjonen til å lære nye ting. Dette gjør studenter til et viktig satsningsområde for oss. Sommerprosjektene våre er en flott mulighet for studenter til å vise at de er ITverket-materiale. Et sommerprosjekt ledes av en erfaren konsulent fra ITverket som har med seg fire studenter på prosjektteamet. En kritisk suksessfaktor er kundens deltagelse, noe som også gjør prosjektet mer interessant for studentene også.

Sommerprosjektene til ITverket er reelle prosjekter hvor vi og kunden har samme forventning til kvalitet på leveransene som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene. Fra i år tilbyr også ITverket nyutdannede som starter hos oss et strukturert studieløp inn i vårt eget Academy som går over 12 måneder. Vi ønsker dere velkommen til bedriftspresentasjon med oss i ITverket hvor dere vil få en introduksjon til dette programmet og selvfølgelig om hvordan livet er hos oss.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 16:45, ventelisten åpner 16:50 og bussen går 17:00.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere