Content banner

Sopra Steria

Bedriftspresentasjon

Vi ønsker dere velkommen til en gøyal kveld med Sopra Steria, Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering og Norges beste arbeidsplass for 6. året på rad!

Vi ønsker å invitere dere til kontoret vårt i Trondheim hvor vi skal bli bedre kjent med hverandre. Det blir en litt ny vri på den tradisjonelle bedriftspresentasjonen, hvor målet er at dere skal få svar på det dere lurer på. Derfor oppfordrer vi til å sende inn noen spørsmål på forhånd om Sopra Steria som selskap, hvordan det er å jobbe som konsulent, samt hva det faktisk innebærer å være sommerstudent og nyutdannet hos oss. Etter et morsomt opplegg på kontoret vårt, hvor det vil bli servert litt snacks og drikke i forkant, tar vi turen videre for middag og mingling utover kvelden. Vi gleder oss til å møte dere!

Spørsmål kan sendes inn her.

Vi tar buss fra Hovedbygget. Oppmøte kl 17!Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om oppmøte 17:00, ventelisten åpner 17:10 og bussene går 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn.