image

En aften med nye venner

Sosialt

Har du lyst til å få nye venner på trinnet ditt? Da er dette arrangementet for deg!

For å delta er det bare å melde seg på arrangementet her, og i tillegg besvare dette skjemaet: https://forms.gle/rsWoSAK2HTLXMygu9.

Tirsdag 4. oktober arrangerer vi En aften med nye venner! Dette er et sosialt arrangement der vi setter sammen grupper med folk fra samme trinn til å ha en hyggelig kveld sammen. Hver gruppe får et gavekort på 200 kr på Rema 1000. Og hva dere velger å bruke kvelden på er helt opp til dere! Dere kan for eksempel lage middag, spille spill, pilse litt eller bare se på Kongen Befaler!

Gruppene blir satt sammen basert på det dere svarer i skjemaet. Hver gruppe består av 5-6 personer fra samme trinn. I skjemaet kan du ønske deg en venn du gjerne vil komme på gruppe med. Dette er absolutt ikke noe du må, da poenget med dette arrangementet er å få seg nye venner!

Vi sender en mail til hver gruppe to dager før arrangementet starter, altså søndag 2. oktober. Da er det bare å lage en Messenger-chat, sette i gang samtalen og finne ut hva dere vil finne på!

I mailen vil dere også få noen forslag til hva dere kan finne på, blant annet noen middagsforslag og en liste over brettspill dere kan låne fra Abakuskontoret.

Er det noe du lurer på er det bare å sende mail til katrine.bjune@abakus.no :)

Kommentarer

Vennligst logg inn.