image

Bedriftspresentasjon med Netcompany for nye 1.klasse

Bedriftspresentasjon

Abakus sin hovedsamarbeidspartner Netcompany ønsker å invitere alle nye 1.klassinger til en bedriftspresentasjon i Fadderperioden!

Allerede i løpet av fadderuken får du mulighet til å bli kjent med næringslivet og vår hovedsamarbeidspartner Netcompany!De inviterer alle 1. klassinger til bedriftspresentasjon etterfulgt av middag og mingling. Gjennom presentasjonen vil du få en introduksjon til hva et IT-konsulentselskap driver med og hvordan det er å jobbe som konsulent i Netcompany! Du vil også møte to 5. klasse-studenter som har tilbrakt sommeren sin hos vår HSP, og høre mer om hvilke jobbmuligheter som finnes allerede før du er ferdig med studiene! Send gjerne inn spørsmål til Netcompany, slik at du kan få svar på akkurat det du lurer på. Det kan være alt ifra hvordan komme seg gjennom studiene, til hvordan hverdagen i jobb er! Spørsmålene blir lest opp anonymt.Still spørsmål her: Microsoft Forms

Netcompany gleder seg til å møte deg!Bedriftspresentasjoner har som mål å knytte studenter til deres fremtidige arbeidsgiver, Oftest starter kvelden med en presentasjon av Bedriften og de mulighetene dere har til å søke jobb hos dem. Deretter pleier de å ta dere med ut og spise! Dere har kanskje hørt om mingling? Det er hvertfall det som er poenget med resten av kvelden. Det høres kanskje litt skummelt ut, men bedriftsrepresentantene eller "Bedreppene" som kommer er alltid hyggelige, og super interessert i å bli kjent med dere. Bedriftspresentasjoner er en fin mulighet til å bli kjent med arbeidslivet, men det er ikke minst en god annledning til å bli kjent med andre medstudenter og få litt tips og triks fra tidligere studenter!

Vell møtt!

Informasjon fra Bedkom:

Oppmøte blir på R1 før vi går bort til kantina og spiser Pizza sammen!

Dørene åpner kl15.15, og presentasjonen starter kl15.30.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.