Content banner

DNB

Bedriftspresentasjon

Velkommen til bedriftspresentasjon med DNB!

Som en av verdens mest solide banker og med et av Norges største IT-miljøer, kan DNB tilby spennende karrieremuligheter, kule presentasjoner, workshops og konkurranser. Vi har et stort og kompetent fagmiljø innen blant annet klassisk data og infrastruktur, men også det nyeste av det nye rundt analyse, rammeverk og teknologi for øvrig, som kan bidra til faglig tyngde utover det studentene tilegner gjennom studiene.

Gjennom våre skreddersydde program for studenter og nyutdannede vil Abakus være en av få, nøye utvalgte samarbeidspartnere som prioriteres i forbindelse med rekrutteringsaktiviteter. Vi tilbyr et skreddersydd Graduate-program kalt Greenhouse for studenter innen IT, datateknologi og sikkerhet. Programmet er designet for å tilegne seg unik faglig kompetanse gjennom kombinasjon av teori og praksis. Graduatene får også relevante og utfordrende oppgaver, faglig og sosialt påfyll, samt muligheten til å bygge gode relasjoner med dyktige fagpersoner eller andre likesinnede studenter. Greenhouse tilbyr tre ulike program; ettårig for Software Engineers, toårig for Security Engineers og treårig for IT Architecture.

Presentasjonen finner sted i S1. Deretter tar vi buss ned til Cowsea for bespisning.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Kommentarer

Vennligst logg inn.