image

Statnett

Lunsjpresentasjon

Velkommen til lunsjpresentasjon med Statnett!

Statnett bygger og forvalter det norske kraftsystemet. Det betyr at vi sikrer at du får lys i lampa, laget mat, ladet mobilen og varmet deg på kalde vinterdager. Det gjør vi gjennom drift, overvåking og beredskap døgnet rundt.

I tillegg til å håndtere tusenvis av kilometer med høyspentledninger og hundrevis av transformatorstasjoner, har Statnett en stor IT-organisasjon som jobber med digitalisering og modernisering av kraftsystemet.

I dette foredraget forteller vi litt om den digitale infrastrukturen vår og arbeidet vi gjør med å utvikle en maskinlæringsmodell som blir sentral i balanseringen av det nordiske kraftsystemet og det grønne skiftet. Du får også høre fra noen av trainee-ene våre hvordan det er å jobbe i Statnett og hvilke tilbud vi har for nyutdannede og studenter. Foredraget er derfor mest relevant for de øvrige trinnene.

Det vil bli servert brus og baguetter under presentasjonen.  • Informasjon fra Bedkom:

    • Vi minner om at dørene åpner 12:00, ventelisten åpner 12:10 og presentasjonen starter 12:15.

    • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn.