Content banner

Bedriftspresentasjon med PwC Norge

Bedriftspresentasjon

Velkommen til bedriftspresentasjon med PwC Norge! 

Er du interessert i hvordan vi i PwC jobber med teknologi i våre prosjekter? Eller har du lyst til å høre om hvilke muligheter du som abakule har hos oss i PwC? 

Bli med på denne bedriftspresentasjonen hvor vi skal få høre fra flere PwC-ere om hvordan det er å være nyansatt hos oss, hvordan en arbeidsdag kan se ut og mye mer. Presentasjonen vil være inspirert av våre Karrieresnakk-eventer slik at du skal få et innblikk i hvordan det egentlig er å være en del av PwC. 

Vi ønsker dere velkommen til kontoret vårt på Brattøra og gleder oss til en hyggelig kveld sammen! 

Buss går fra hovedbygningen kl 16:30 til PwC sine kontorer på Brattørkaia.Om PwC:

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. Vi jobber i stadig økende grad med teknologi for å levere bedre tjenester til våre kunder i både offentlig og privat sektor. Sammen utvikler vi fremtidens løsninger på spennende og komplekse problemstillinger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi.

I Norge er vi over 2000 ansatte som "vil litt mer" og som går på jobb hver dag for å bygge tillit i samfunnet og løse viktige problemer. For å lykkes med det, er vi avhengig av å være nyskapende og å samarbeide på tvers av våre fagområder og på tvers av våre kontorer. Vi jobber sammen i mangfoldige team som tenker med både hodet og hjertet, og hver enkelt av oss tar samfunnsansvar og bidrar til en bærekraftig utvikling.

Dette får vi til gjennom å leve verdiene våre hver dag på jobb. Vi opptrer med integritet, vi utgjør en forskjell, vi bryr oss, vi jobber sammen og vi tenker nytt!Informasjon fra Bedkom:

  • Det er satt opp buss fra Gløshaugen med avgang 16:30, og det anbefales å møte opp i tilstrekkelig tid før.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn.