image

Alternativt kurs/presentasjon med Stacc

Viktig! Resgistrer påmelding til kurset via denne linken: https://stacc.com/fagkveld

Du må registrere deg via linken for å kunne delta på konkurransen, intervju og for å få foodora-gavekort. Obs: vi sjekker at kun de som har fått plass melder seg på via linken. Det er frivillig (for de påmeldte) å delta på konkurransen og intervju. 

Link til stream vil legges ut her i forkant av kurset, i tillegg til at den sendes på mail.

Stacc er et norsk fintech-selskap med mer enn 30 års erfaring på å levere produkter, konsulenttjenester og digitale løsninger til bank og finanssektoren i Norden. Stacc konsernet opplever stor etterspørsel og har ambisjoner om å vokse videre - både i Norden og internasjonalt.  Over flere år har vi arrangert fagkvelder for IT- og økonomistudenter i Bergen under fanen Future of fintech. Nå tar vi Future of fintech til Trondheim! Vi ser frem til å gi dere perspektiver på Fintech i og utenfor Norge og dele noen tanker om hva som skal til for å lykkes som nyutdannet i denne bransjen i dag.

Mat Siden arrangementet blir digitalt vil deltakere få utdelt at foodora-gavekort🍕

Konkurranse Følg linken øverst i arrangementbeskrivelsen for å komme til kodekonkurransen. Vinneren vil motta en iPhone 13!🤩Det vil også trekkes en heldig deltaker som vinner en iPad.

Speedintervjuer Det vil også være mulighet for å melde seg opp på et speedintervju i forkant eller etterkant av kurset. Hvem vet - kanskje finner dere tonen? Mer info. i linken øverst i arrangementbeskrivelsen.

I tillegg til 50 abakuler, inviteres også 50 indøkere! Abakus+Janus=❤️

Praktisk informasjon: Påfølgende dag 28. januar kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Mer om Stacc I Stacc er vi opptatt av å beholde start-up kulturen vår og alle er oppfordret til å skape, dele og utfordre. Våre ansatte har frihet til å forme sin egen arbeidshverdag og vi tror på et sunt jobb-privatliv balanse. Vi er stolte av arbeidsmiljøet vårt med mange sosiale aktiviteter. 

Stacc har hovedkontor i Bergen i helt nye lokaler og har nettopp åpnet kontor i Oslo. Vi rundet nylig 150 ansatte og opplever stor vekst og har god lønnsomhet.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.