image

Prøv no-code på Appfarms SuperPowerHour

Kurs

Har du lyst på superkrefter? Bli med på vår SuperPowerHour, et 60-minutters hackathon hvor du får bygge ekte applikasjoner i lysets hastighet – uten å skrive kode.

Vi er Appfarm, en norsk scale-up basert i Oslo, og vi har utviklet en no-code platform for lynrask, full-stack utvilkling av skreddersydde webapplikasjoner (PWA). Vi er i sterk vekst og søker flere som vil bli med oss i no-code revolusjonen.

Vi mener at god software ikke krever manuell koding. Å starte fra scratch og skrive kodelinje på kodelinje for enhver applikasjon er, slik vi ser det, bortkastet tid for utviklere. Utviklere bør kunne bruke predefinerte men likevel fullt konfigurerbare komponenter – og etterlate manuell koding til spesielle anledninger.

Vi er ikke de eneste med dette synspunktet. Gartner estimerer at low/no-code-teknologi vil stå for 65 % av apputvikling innen 2024. Du vil møte mange systemer i fremtiden som er bygget på low/no-code. Hvem vet? Kanskje du vil være personen bak dem?

Er du nysgjerrig på den enorme kraften i no-code? Ta med deg laptopen din og bli med! Etter hackathonet inviterer vi til ølkurs på ØX etterfulgt av pizzabuffét.

Failed to load image...

Praktisk informasjon:

  • Vi minner om at dørene åpner kl. 17:00, ventelisten kl. 17:10, og at kurset starter kl. 17:15.

  • Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.