image

Digital bedriftspresentasjon med DNV

Velkommen til digital bedriftspresentasjon med DNV!

DNV er et globalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med tilstedeværelse i over 100 land. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Digitalisering og dekarbonisering står høyt på agendaen i DNV og vi bistår kundene våre med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

Vi er godt kjent som et verdensledende klasseselskap og sertifiseringsorgan, men det mange ikke vet er at vi også er et av Norge største softwarehus. Bare i Norge er vi over 2000 ansatte hvorav 1/3 jobber i rendyrkede IT roller.

Som arbeidsplass for IT folk, kan vi tilby meningsfyllte jobber forankret i et godt formål. Våre ansatte får muligheter til å delta i prosjekter hele veien fra ide til implementering. Våre IT folk og domeneeksperter jobber sammen i tverrfaglige team, nettopp fordi vi er opptatt av å forstå og håndtere både den fysiske og den digitale verdenen – og spesielt hvordan de virker sammen. I denne bedriftspresentasjonen vil våre fagfolk gi deg et godt inntrykk av hvordan jobbhverdagen kan være i DNV og hvorfor det gir mening å satse på en karriere hos oss.

Grunnet pandemien vil dette bli et digitalt arrangement. Vi åpner for inntil 50 deltakere og alle får et Foodora gavekort på kr 250,-. Til slutt blir det en spørsmålsrunde via Sli.do med en liten overraskelse før vi runder av og tar kvelden. 

Vi gleder oss til å treffe deg!

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.