image

Åre

Arrangement

Åre er avlyst

På grunn av endringen i smittesituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å avlyse Åre 2022. Vi anser det ikke som riktig at Abakus arrangerer en fellestur til Åre når situasjonen i Norge er som den er. Dette er selvsagt kjipt, men vi håper vi gjør det riktige valget.Tilbakebetaling

Siden dette kommer såpass nærme avreise har vi betalt beløpet fullt ut til skistar allerede, og dermed er det dessverre ikke mulig å få refundert alle billettene. Vi har avbestillingsforsikring på 48 plasser, så beløpet som blir tilbakebetalt avhenger av hvor mange som ikke ønsker å dra. 

Alle kommer uansett til å få refundert beløpet for transport, ca. 350 kr. Dersom du ønsker å dra

Ettersom hyttene og skikortene allerede er betalt så åpner vi for å dra i grupper som privatpersoner. Man er da nødt til å fikse transport på egenhånd. For de som ønsker dette så må én ansvarlig fra gruppen svare på skjemaet lenket under innen 25. desember. Denne personen står som ansvarlig for hytten og eventuelle skader som kommer. 

Vi oppfordrer alle som reiser til å ikke samles i større grupper. Det er høyt smittetrykk og vi håper alle ser forskjellen på en hyttetur med 6-8 venner og en ordinær åretur. Sverige har dessuten nylig innført restriksjoner, bla. testing ved innreise, som kan leses her: 

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/OremaA/nye-restriksjoner-i-sverige-det-blir-toeffere-en-stund Form for de som ønsker å dra, frist 26. desember https://forms.gle/HwnZxpB4jyJWr49Y7Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.