image

Bedriftspresentasjon med Netcompany

Tilbring kvelden din med Netcompany!

Vi inviterer til bedriftspresentasjon. Her vil du få høre mer om Netcompany og våre karrieremuligheter, og hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss. Etterpå blir det bespisning i restauranten og gode muligheter for å snakke med noen av våre konsulenter som gleder seg til å bli bedre kjent med deg! Restauranten er Frida.

Netcompany ble grunnlagt i år 2000 og har hovedkontor i København i Danmark. I dag er vi et internasjonalt selskap med over 2500 medarbeidere i seks land. Netcompany er et rent IT-selskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter som hjelper kundene med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer.

Vi vet at det er medarbeiderne våre som er nøkkelen til at vi kan beholde vår posisjon som bransjens ledende og raskest voksende IT-konsulenthus. Derfor har vi skapt en forretningsmodell der vi hele tiden fokuserer på å utvikle medarbeiderne våre til å bli de beste i bransjen. Det betyr at karrieren din er minst like viktig for oss som den er for deg.Informasjon fra Bedkom:

  • Ventelisten åpner 17:10 og bedriftspresentasjonen begynner 17:15. Man må ha på munnbind på bussen på vei fra Handels til Frida.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.