image

Bedriftspresentasjon med Cisco

Velkommen skal du være til bedriftspresentasjon med Cisco!

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring og salg, supply chain og ledelse. Alt som kalles Webex Devices utvikles hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Vi har et av de største in-house design teamene i Norge og har vunnet prestisjetunge awards som iF Gold og Red Dot Best of the Best. Det er mange som vil jobbe med teknologi - hos oss får du lage den!

Torsdag 21.september inviterer Cisco til bedriftspresentasjon. Der vil selskapet, internship-muligheter og graduate programmet bli presentert. Under presentasjonen vil du bli bedre kjent med Cisco og hva vi holder på med, bli bedre kjent med noen av våre ansatte og masse morsomme konkurranser med premier!

Presentasjonen vil bli holdt på EL4. Etter presentasjonen vil studentene bli busset ned til San Sebastian på Solsiden for en bedre middag og hyggelig mingling.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:15, ventelisten åpner 17:25

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.