image

Lunsjpresentasjon med Pexip

Would you like to know what goes on inside one of the leading video conferencing companies in the industry?  We, at Pexip, will be talking not just about the company itself but we also have our interns from this year show you the projects they were working on and give you insight into just how we could work together to create something cool!

The presentation will be as following. 

  • Introduction to Pexip

  • Hiring, internship and culture

  • Leveraging Microsoft Graph API for One-Touch Join. 

  • Visualizing usage data to gain customer insight and provide customer value

Pexip inviterer til lunsjpresentasjon, med lunsj på Kjelhuset!

Pexip er et raskt voksende videokonferanseselskap, dannet av to nyetableringer som spant ut av norske TANDBERG da Cisco kjøpte det i 2010. Ett selskap ble grunnlagt i et naust, ett annet på loft, men begge ble grunnlagt av formålsdrevne ingeniører som hadde en visjon for hva riktig teknologi kunne gjøre for industrien og for samfunnet.

Pexip har vokst jevnt de siste ti årene til nå da veksten, drevet av pandemien, eksploderte. Verden er mer klar enn noensinne til å ta i bruk samarbeidsteknologier og Pexip ønsker å være i forkant av denne revolusjonen. Med 400 ansatte, som stadig øker, betyr Pexips kultur alt for dem og det er derfor de er opptatt av å vokse på riktig måte – Pexips måte.

Selv om det fortsatt er et lite selskap, har Pexip plattformen og verktøyene for å hjelpe organisasjoner med å utvikle og arbeide digitalt i en post-pandemi-tid. Deres ambisjoner forblir de samme; å gjøre det enklere for folk å få kontakt og bli sett, i stor skala.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 12:00, ventelisten åpner 12:10 og presentasjonen starter 12:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.