image

Sportradar

Sportradar er verdens største leverandør av sportsdata. Selskapet har sitt utspring fra en mastergrad på NTNU år 2000, og har siden den gang sakte, men sikkert tatt over verden. Seneste milepæl var børsnotering på Nasdaq i september. Våre kunder inkluderer Google, NBA, NHL, ESL, Schibsted (VG Live), UEFA, EHF, Bet365, Norsk Tipping og mange flere.

 

På denne bedriftspresentasjonen inviterer vi dere ned til vårt flotte kontor på Adressabygget. Her gir vi en introduksjon om selskapet, viser fram noen av våre produkter og forteller om teknologien bak. Etterpå tar vi med dere bort til vår samarbeidspartner Jotunheimen, som er et nyåpnet gamingsenter i Kjøpmannsgata. Her serveres mat og drikke, og dere får muligheten til å mingle, game og spille shuffleboard.

Informasjon fra Bedkom: Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15. I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.