image

Lunsjpresentasjon med Bouvet

Velkommen til lunsjpresentasjon med Bouvet!

Bouvet er et konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet.

Men hvilke muligheter finnes det for meg som nyutdannet? Bli med på bedriftspresentasjon med Bouvet så skal du få lære mer om den såkalte Bouvetkulturen og hvordan (i hvertfall vi mener) den skiller oss fra andre konsulentselskap. Du skal få høre om våre program for nyutdannede, som onboarding-uka Innafor og Innseiling – et konsept utviklet av de unge for de unge! I tillegg tar vi med oss en liten gjeng nyutdannede som har startet hos oss slik at de selv kan fortelle om sin reise fra student til konsulent.

Etter presentasjonen i R9 blir det tapas og mingling i Kjelkantinen.

Vel møtt, vi gleder oss!Informasjon fra Bedkom: Vi minner om at dørene åpner 12:00, ventelisten åpner 12:10 og presentasjonen starter 12:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.