image

Cognizant

Cognizant er et av verdens ledende IT- og konsulentselskaper. Selskapet hjelper store virksomheter med å skape konkurransefortrinn, nye forretningsmodeller og vekst gjennom å ta i bruk teknologi som for eksempel AI (kunstig intelligens) og skytjenester. Cognizant har over 500 ansatte i Norge som jobber med flere av landets største virksomheter, for å bistå i planleggingen og gjennomføringen av de store og viktige teknologiske endringene. Europa er et av satsningsområdene til Cognizant, og selskapet har som mål å kraftig utvide kapasiteten i årene som kommer. Vi leter dermed etter nye talenter som kan bidra med å løse spennende problemer knyttet til maskinlæring, datamodernisering, data engineering og cloud computing.  

På vår bed.pres. vil Anoop, Head of AI & Analytics i Norden, presentere Cognizant’s visjoner og noen av de store, internasjonale kundeprosjektene vi for tiden jobber med. I tillegg vil Nabla-komponentene Kristoffer, Vetle og Erik Arne fortelle om noen av prosjektene de har jobbet med siden de startet i selskapet. Her vil dere få et innblikk i hvordan demand forecasting, computer vision og edge computing brukes i praksis for å løse reelle utfordringer og skape verdi for kundene våre.

Etter presentasjonen blir det felles bussing til midtbyen for litt mingling og bespisning.

Informasjon fra Bedkom:

Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.