image

Bedriftspresentasjon med Firda

Hvordan er det å jobbe i selskaper som daglig bryner seg på noen av de tøffeste utfordringene innenfor elektronikk, software og kombinasjonen av disse to?

Investeringsselskapet Firda er basert på suksessen av norske industrieventyr som Chipcon, Energy Micro og Prox Dynamics. Vi har vist at den kompetansen vi har i Norge kan danne et fantastisk utgangspunkt for å bygge banebrytende og verdensledende teknologi-bedrifter.

Med oss denne dagen har vi med noen av de råeste selskapene i Norge, med følgende utfordringer:

  • Disruptive Technologies er et norsk teknologiselskap posisjonert innenfor Wireless Sensor Network (WSN) markedet. Selskapet utvikler ultra små sensornoder med enestående egenskaper laget for "Internet of Things" (IoT) og Industri 4.0. Disruptive Technologies har som mål å være den fremste tilbyder av løsninger for å koble alle "ting" til Internett og har et globalt markedsperspektiv med kontorer i Oslo, Trondheim, London og New York

  • Zivid er en markedsledende leverandør og utvikler av 3D maskinsynkameraer og software for neste generasjons robotikk og industrielle automatiseringssystemer. Produktene deres, Zivid One Pluss og Zivid Two, er regnet for å være verdens med nøyaktige real-time 3D fargekameraer og gir menneskeaktig syn til roboter i smarte fabrikker og varehus. Zivid’s misjon er å gi menneskeaktig syn til roboter.

  • Hystar er en teknologibedrift som utvikler neste generasjons elektrolysører basert på sin unike patenterte løsning.  Hystar har som målsetning å kommersialisere sine elektrolysesystem innen 2024. Bruk av fornybar elektrisitet og vann til å produsere grønn hydrogen er et bærekraftig alternativ for å bidra til klimanøytralitet.

  • Airthings er et innovativt teknologiselskap. Fra hovedkontoret vårt i Oslo sentrum, skaper vi prisbelønte, smarte radon- og innendørs-luftkvalitetsmonitorer for huseier, bedrifter og profesjonelle. Airthings har et mål om å hjelpe verden til å puste renere ved å gjøre radon- og luftkvalitetsmåling enkelt og intuitivt.

  • Ardoq helper bedrifter med å få oversikt over sitt digitale landskap, noe som gjør dem i stand til å prioritere og gjennomføre digital transformasjon. Ardoq er i sterk vekst og kontorer i Oslo, København, London og New York.

I løpet av kvelden blir det mulighet til å møte alle selskapene, høre om reisen de har vært gjennom og ikke minst om du deler deres ambisjoner. 

Det vil i tillegg være muligheter for å melde seg opp for speedintervjuer påfølgende dag med noen av selskapene.Det er oppmøte på Kvilhaugen Gård 17:00!

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.