Forsidebilde til innhold

Cook-Along med AbaMat

Kurs

Her er linken: https://NTNU.zoom.us/j/4398141703

Rikke Løvaas fra AbaMat kommer for å holde et digitalt matkurs for oss!

Om du tenker vegetarretter er kjedelig og uten smak, er dette akkurat tingen for deg. Denne retten her er utrolig rik på smak og noe helt nytt enn hva du ser for deg en burger er. Bli med og prøv ut!

Sellerirotburger!

Ant. porsjoner: avhengig av hvor mange burgerbrød du har og hvor mange skiver du kutter av selleriroten. Jeg pleier å lage 4 burgere, 2 per pers, men man kan lett få ihvertfall 6!

Dette trenger du: 1 sellerirot  -  ish 55 kr Olje (helst oliven) Salt og pepper Bittelitt maisstivelse  -  evt går hvetemel også fint! 1 egg Corn flakes  -  15 kr Chilimayo/chiliaioli fra Rema 1000 (evt lage selv)  -  15 kr 1 flaske hoisinsaus  -  45 kr 1 lime  -  5 kr Fersk koriander (kan sløyfes)  -  20 kr 1 cm ingefær  (nok til 1 ts) -  10 kr Ruccola (kan sløyfes) - 20 kr Burgerbrød - 25 kr

Totalt kommer det på ca 200 kr, avhengig av hva du har i skapet fra før av. MEN! Selleriroten skal vi bare bruke halve av - bruk resten til sellerirotpuré dagen etter! Hoisinsausen bruker vi også kun halve av - bruk resten til wok, det er knaaallgodt

-
Digitalt
Arrangør
ForfatterThomas Eie

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere