image

En aften med nye venner!

Har du lyst til å få nye venner på trinnet ditt? Da er dette arrangementet for deg!! :DDD

Tirsdag 27. april arrangerer vi En aften med nye venner! Dette er et sosialt arrangement der vi setter sammen grupper med folk fra samme trinn og linje til å ha en hyggelig helaften sammen. Her kan dere lage middag, spille spill, ta dere en pils eller bare se på Kompani Lauritzen, det er rett og slett helt opp til dere!

Vi vil sende ut ideer til hva dere kan finne på, blant annet noen gode oppskrifter dere kan lage og brettspill dere kan låne fra Abakuskontoret (Søk Abakus på Mazemap!) Mer info om dette vil komme fortløpende :D For å delta er det bare å melde seg på, og besvare dette skjemaet: https://forms.gle/KCo1hPs4CRHCeKEw6 .Vi setter sammen grupper på 5-6 fra samme trinn, og vil prøve å sette dere sammen med en gjeng dere vil ha det veldig hyggelig med! I skjemaet kan dere også velge om dere ønsker å komme på gruppe med folk fra samme linje, eller både Komtek og Data. Om dere vil, kan dere ønske en venn dere gjerne vil komme på gruppe med, men dette er absolutt ikke noe dere må, da poenget med dette arrangementet er å få seg nye venner!

Vi gleder oss masse til En aften med nye venner, og håper dere gjør det samme!Er det noe du lurer på er det bare å sende meg eller Koskom en mail:

koskom@abakus.no

kristine.schuessler@abakus.no

<33

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.