image

Accenture

Accenture inviterer til digital bedriftspresentasjon, med virtuell mingling etterpå.

Vi gir deg et innblikk i flere ulike karriereveier man kan gå hos oss, kanskje en av dem passer deg perfekt?

 

Vi bruker Gather (gather.town) til både presentasjonen og minglingen, link distribueres nærmere arrangementsstart.

 

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1100 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene.

 

Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt.

 

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!Informasjon fra Bedkom:

Dette er et digitalt arrangement. Bespisning blir i form av gavekort fra Wolt. Lenke til presentasjonen vil bli publisert her og/eller sendt på mail. Presentasjonen starter 17:15, og det vil bli sjekket oppmøte. Bruk derfor fullt navn ved innlogging.

Alle deltakere oppfordres til å ha kamera på under presentasjonen.

 I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil spørreundersøkelsen bli gjort tilgjengelig på abakus.no, og du må svare for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.