image

Senkveld à la Netcompany & Abakus

Bli med på en veldig annerledes bedriftspresentasjon med Netcompany! I samarbeid med Arrkom har vi latt oss inspirere av Senkveld, Alle mot alle, 73 Questions og Familieduellen, og har satt sammen en kveld fullspekket av underholdning som vi livestreamer fra Store studio i Oslo streamingsenter. 

I løpet av kvelden vil du bli bedre kjent med Netcompany gjennom sofaprat med våre ansatte, filmer fra noen av våre prosjekter, omvisning i våre kontorlokaler og innblikk i det sosiale tilbudet hos oss. Vi kan røpe at noen av de som kommer innom sofaen er Norgessjef Geir Arne Olsen, Tor-Martin Holen som har vært med å utvikle Smittestopp, og tidligere abakuler Målfrid Henden Aaraas og Kjetil Aune.

Gjennom kvelden skal det også konkurreres i “Abakus vs. Netcompany”! To lag representert av Abakuler i Trondheim og Netcompanister i Oslo stiller live for å konkurrere om heder og ære i høytidelige og uhøytidelige konkurranser! 

Det dukker også opp noen kjente Abakus-fjes på skjermen i løpet av kvelden. Kanskje det er deg? Kanskje det er en venn eller venninne? Uansett, dette vil du ikke gå glipp av!

Så det er bare å finne frem popcornet og tune inn - onsdag 10 mars kl. 17:15!

Konkurranse: Lip Sync Battle

Vi kjører også i gang en konkurranse som du kan delta i. For å delta - finn frem din indre entertainer og spill inn en video der du gjør en Lip Sync Battle! Du kan enten delta alene eller sammen med venner. Videoen må sendes inn til idavae@netcompany.com innen søndag 7. mars og merkes “Lip Sync Battle” + navn på deltakere i videoen.

De beste bidragene blir plukket ut av en jury og vil bli vist i løpet av kvelden, og vinneren(e) vil kåres gjennom en høytidelig avstemning hvor du som seer stemmer på bidraget du synes fortjener å vinne. Premien er et større gavekort på Foodora - alle skal bli mette!

Juryen vurderer bidragene ut fra følgende kriterier:

  • Kreativitet
  • Innlevelse 
  • X-faktorRegler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.