image

Etterretningstjenesten

Lenke kommer her: https://us02web.zoom.us/j/82354028553?pwd=SEtGQWhXaG1udkVDendFRDdzZzFRdz09

Alle må vise fullt navn, slik at det er mulig å registrere oppmøte.

Etterretningstjenesten er Norges militære og sivile utenlands etterretningtjeneste.  For å løse vårt spennende samfunnsoppdrag trenger vi personell med dyp teknisk kompetanse innen flere områder:  Eksempler på fagområder: Sårbarhetsanalyse, kodeknekking, reverse engineering, trojaner/implant, pentesting, krypto, exploit, Python, malware, C++, OPSEC, programmering, sikkerhetsarkitektur mm.  Den 9. april kommer vi og holder et foredrag for dere. Foredraget handler om trusselbildet Norge står ovenfor i dag og en del om arbeidsoppgaver man kan få som ansatt i Etterretningstjenesten. Vi er dessuten åpne for spørsmål dere måtte ha. Vet du forresten hva offensive cyberoperasjoner er? Etterretningstjenesten er det eneste stedet du kan jobbe med offensive cyberoperasjoner mot mål i utlandet. Dette gjør oss til en veldig spennende arbeidsplass for personer med interesse og kompetanse innen IT-sikkerhet. Dette vil vi fortelle mer om i foredraget. 

Under foredraget vil vi også informere om en mulighet til å melde seg på et kort intervju med en av våre teknikere i løpet av de neste ukene!Informasjon fra Bedkom:

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Mandag 12.april klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.