image

Deloitte

Deloitte inviterer til digital bedriftspresentasjon i forbindelse med Abakusrevyen!

Hvem er Deloitte?

 Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1500 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 312 000 medarbeidere i over 150 land.

Deloitte inviterer til en bedriftspresentasjon med fokus på å gi dere et innblikk i noen av avdelingene våre som er på utkikk etter smarte hoder med tekniske kompetanse. Presentasjonen vil gi dere en introduksjon til konsulentlivet og demo av tekniske løsninger fra ansatte i Cyber Security og Robotic Process Automation. I tillegg til det faglige vil dere få høre om alt det morsomme Deloitte har å tilby av sosiale og sportslige arrangementer. Det blir også selvfølgelig konkurranser med mulighet for å vinne premier!Program for dagen:

17:15 - 18:15: Presentasjon (digital)

20:00: Abakusrevyen starter (digital)

De 200 første deltakerne får gavekort til mat, men bedriftspresentasjonen er åpen for alle.Link til presentasjon: https://deloitte.zoom.us/j/91521787405?pwd=cEhBdW52K3hhc0R2aFc4bXd5cjJzZz09

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.