image

Otovo

Scaling solar from the cold north

Lenke til arrangementet: https://my.demio.com/ref/Q3yV97TNAt6DpaBx

Otovo inviterer til digital bedriftspresentasjon med spennende innhold om framtidens energi og hvordan det er å jobbe hos oss. Alle deltakere får et gavekort på Foodora!

Otovo er fremtidens energiselskap. Vi gjør det enkelt å produsere kortreist og garantert grønn energi på eget tak. Vi følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til installasjon.

Otovo ble startet i januar 2016. I løpet av det første året ble Otovo markedsledende i Norge på salg av solceller til private hjem. Siden har vi etablert oss i Sverige, Frankrike og Spania. Siden oppstarten har vi solgt og ferdigstilt tusenvis av solcelleprosjekter over hele Europa. Otovo består av ingeniører, utviklere, tekniske konsulenter og andre fageksperter i Oslo, Stockholm, Paris og Madrid, som hver dag jobber for at Otovo skal bli Europas ledende solcelleselskap.

Informasjon fra Bedkom:

Dette er et digitalt arrangement. Lenke vil bli publisert her og/eller sendt på mail.

Lenke til arrangementet: https://my.demio.com/ref/Q3yV97TNAt6DpaBx OBS: Du må registrere deg med navn og e-post for å se videostreamen. Husk å bruke fullt navn, da vi sjekker oppmøte.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil spørreundersøkelsen bli gjort tilgjengelig på abakus.no, og du må svare for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.