image

Blank

Blank inviterer til digital bedriftspresentasjon og spanderer middag med gavekort på Foodora!Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/85905089966?pwd=d0FNZ0JSMHZEdGVsR3F0bExBNGs2UT09

Blank ble startet i 2015 som et litt alternativt design- og teknologimiljø med mål om å endre Norges konsulentbransje — særlig med tanke på åpenhet og likebehandling. Det ønsker vi fortsatt. Vi er i dag i overkant av 50 ansatte hvorav 16 er designere og resten teknologer.

I Blank praktiserer vi åpen lønn, og alle kan se alt. Siden vi vet at mange studenter er usikre og nysgjerrige på lønn og betingelser, så vil vi i åpenhetens ånd fortelle helt ærlig om hvordan vi etablerte Blanks lønnsmodell, hvordan vi har videreutviklet den og vise frem hva vi betaler våre ansatte i 2021. I tillegg vil vi selvfølgelig fortelle litt mer om Blank og noen prosjekter vi har jobbet med.Du kan lese mer om oss på blank.no, blogg.blank.no, og betingelser.blank.no. Alt er åpent og alt er transparent.Velkommen til bedriftspresentasjon med Blank!

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.