image

Quiz på Den Gode Nabo 2.0

Shallabingbong!

Er du glad i quiz? Er du glad i godt selskap? Bitter over at du ikke vant forrige quiz? Keen på å stikke av med et gavekort på Foodora hvis du vinner? Da har Koskom kvelden for deg!

Vi gjentar suksessen fra forrige quiz og vil i den anledning kjøre quizkamp round 2. Igjen vil vi sette opp blandede lag slik at alle har mulighet til å bli kjent med nye abakuler. Om du har lyst kan du få ønske deg én person som du kan ha på laget ditt (i så fall skriv navnet i kommentarboksen). Det er selvfølgelig lov å ikke ønske seg noen i og med at målet med quizen er å bli kjent andre abakuler. Lagene vil bli delt inn i fire og fire, og vi prøver å sette sammen folk fra samme trinn.

Som forrige vinnere vil også denne rundens vinnere få et gavekort på Foodora! I tillegg vil de tre beste lagene vinne en gullbillett til den Den Store Quizfinalen på LaBamba senere i høst. Mer informasjon om dette kommer, men vi kan garantere at dette er noe som du absolutt ikke vil gå glipp av. Det ryktes også om en grov premie til vinneren av gullfinalen!

Når: Tirsdag 27. oktober kl. 20:00

Hvor: Den Gode Nabo. Øvre Bakklandet 66

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.