image

Genus

Genus er et norsk softwareselskap som leverer en ledende low-code plattform for utvikling av virksomhetssystemer. Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir blant annet økt utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger.

Vi er på utkikk etter utviklere som vil være med å utvikle plattformen vår og IT-konsulenter som vil bruke denne plattformen til å lage systemer for kunder.

Sjekk ut våre stillingsannonser på https://recruit.genus.no/web/. Under presentasjonen vil dere blant annet få høre om hvordan vi jobber i Genus og om hvordan det er å være nyansatt i Genus.

Både presentasjon og bespisning vil foregår på Kvilhaugen Gård, og det vil gå buss fra Hovedbygget kl 17.15.

Det vil også være mulig å melde seg på speed-intervju ila. kvelden. Disse vil foregå i etterkant av bedriftspresentasjonen. Vi gleder oss til å bli kjent med dere!Informasjon fra Bedkom:

NB! Oppmøte klokken 17.00 utenfor hovedbygningen på Gløshaugen. Bussen drar herfra til Kvilhaugen Gård presis klokken 17.15. Ventelisten åpner 17:10.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.