image

Norkart [Endret]

NB: Kurset er endret fra fysisk til digitalt! Velkommen til CI/CD Kurs med Norkart!

Målet med dette kurset er å vise hvordan du raskt kan få en kart-webapplikasjon til å kjøre live. Ved å få appen raskt ut i produksjon og ved å videreutvikle den med 'Continuous Integration' og 'Continuous Delivery' (CI/CD) prinsippet, kan nye features og bug-fixes effektivt og kontinuerlig integreres i appen din.

I dette kurset får du en enkel mal på en React applikasjon med et mapbox kart. Denne skal vi gjennom kurset deploye til github pages slik at dere lett kan vise andre det kule dere lager.

Når dere er ferdige her skal dere ha deres egen lenke til en live react kart-nettside slik som dette: https://norkart.github.io/webkurs2020-CICD-React/.

Løs gjerne oppgaven flere sammen, men husk smittevernsreglene! Det vil bli premiering av gode løsninger.

NB: Minner om at før vi starter workshopen må dere innom denne siden og gå igjennom Steg 0: Forutsetninger: https://github.com/Norkart/webkurs2020-CICD-React

Enhver deltager vil i forkant av kurset motta en lenke til Zoom-rommet i tillegg et gavekort fra Wolt😋Tenker du at Norkart kan være et bra sted for sommerjobb eller fast jobb? Meld deg gjerne på et speedintervju her. Alle som melder seg vil bli kontaktet fortløpende for å avtale tidspunkt.

Du finner annonsen for Norkart Sommer 2021 her og søknad til fast stilling her.

Lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe i Norkart, i denne filmen møter du noen flere som forteller om sin arbeidshverdag.Informasjon fra Fagkom: Arrangementet starter presist 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.