image

NAV IT

En introduksjon til Kotlin Kotlin er et programmeringsspråk som har sett økt popularitet de siste årene og flere og flere bedrifter tar i bruk dette språket. I dette kurset gir vi en introduksjon til Kotlin gjennom kodeeksempler, diskusjon og oppgaver. Kurset passer for de som allerede kan noe programmering, men ikke jobbet med Kotlin spesifikt. Kurset holdes av Jan-Kåre Solbakken og Richard Borge som begge er senior utviklere ved NAV IT og som har jobbet med Kotlin i det daglige de siste 3 årene.Alle deltakere vil få et gavekort fra Foodora til en verdi av 250 kr. Informasjon fra Fagkom:

Dette er et digitalt arrangement. Link vil komme her eller på mail før arrangementet begynner. Arrangementet starter presist 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.