image

Visma

Velkommen til bedriftspresentasjon med Visma Consulting! 

Hver eneste dag utvikler vi i Visma Consulting løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv. Har du lyst til å bidra til å gjøre en forskjell? Vi har et godt etablert Summer Internship og traineeprogram for studenter og nyutdannede, og trenger flere flinke folk på laget! 

Bli med på bedriftspresentasjon med oss for å få et bedre innblikk i hvem vi er, hva vi jobber med og hvilke muligheter vi har for deg som student!  Hvis du er nysgjerrig allerede nå kan du lese mer om vårt traineeprogram Nytt Krutt her, og vårt Summer Internship-program her

Smittevernstiltak

Vi er veldig opptatt av at smittevernet blir ivaretatt og kommer til å tilrettelegge bedriftspresentasjonen deretter. Det vil være mye antibac tilgjengelig og samtlige deltakere må flittig benytte seg av denne eller jevnlig håndvask. Dersom noen har tegn på symptomer ber vi dere holde dere hjemme. Ved endring i smittesituasjonen kan arrangementet bli omgjort til et digitalt arrangement på kort varsel. 

NB: Oppmøte direkte på Kvilhaugen Gård

Informasjon fra Bedkom:

Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.