image

PwC

Velkommen til virtuelt casekurs med PwC 16. september!

Skal du i gang med å søke internship eller fast jobb? Bli med på casekurs med PwC og få hands-on erfaring! Vi vil gi deg tips og triks til caseløsing samt muligheten til å anvende kunnskapen på et aktuelt case i mindre grupper. Hver gruppe vil få støtte og tilbakemelding fra hver sin fasilitator fra PwC. Gjennom kurset vil du også få innblikk i hva vi jobber med i PwC og hvordan du som teknologistudent kan få en pangstart på karrieren hos oss. 

I PwC tror vi at de som endrer verden er de som vil det mest. Vi hjelper bedrifter å finne mulighetene der andre ser problemer. I PwC tilbyr vi rådgivende tjenester til offentlig og privat sektor, og utvikler fremtidens løsninger i bindeleddet mellom teknologi, analyse og forretning. Grunnet korona kan kurset dessverre ikke avholdes fysisk, så vi møtes heller digitalt på Google Meet.

Alle som deltar kan se frem til et gavekort fra Foodora. Vi gleder oss til å se deg på kurs!Informasjon fra Fagkom:

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.