image

Bredvid

Bredvid ønsker dere velkommen til en hyggelig kveld med reinforcement learning og mye morro. Har du lurt på hvordan Tesla jobber med å lage selvkjørende biler, og hvorfor teknologen Ray Kurzweil estimerer at kunstig intelligens kan bli flinkere enn mennesker til dette innen 2045? Det er blant annet på grunn av fremskritt innen reinforcement learning, der en maskinlæringsmodell trenes i en spill-liknende situasjon. Modellen simulerer og trener uten menneskeskapte regler eller datasett med labels/fasit og forsøker å gjøre handlinger som gir et så bra resultat som mulig. For å lære mer om dette i praksis skal vi hjelpe dere med å gjøre det bedre i tetris enn dere har gjort det noen gang før, ved å trene opp pc'ene deres med hjelp av reinforcement learning.  Informasjon fra fagkom:

Oppmøte på DIGS 17:00, så begynner kurset 17:15. Selve kurset varer til rundt 19:30, men det er åpent for å bli værende lenger utover kvelden.

15. september kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

NB! Dersom man opplever symptomer på corona, bes man om å holde seg hjemme.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.