image

Bekk

Velkommen til bedriftspresentasjon med Bekk!

Vi ønsker å være et sted for likesinnede som vil endre det som er, til det beste det kan bli. I Bekk er vi flinke til å bygge hverandre opp, utfordre hverandre og, ikke minst, de vi jobber med. Vi motiveres av å drive utviklingen fremover, og vi inspireres av å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor.

På denne presentasjonen har vi ikke tenkt å snakke så mye om hvem vi er og hva vi står for, men mer om hvordan dette påvirker oss i praksis. Hva gjør vi på jobb, hvordan får vi muligheten til å utvikle oss og stake ut vår egen kurs, og hvordan bygger vi opp de rundt oss?

På motsatt ende av spekteret har vi lyst til å vise litt hvordan det er å starte hos oss, og åpner gulvet for spørsmål i sesjonen “Grill en nyansatt”!

Her er det lov å spørre om hva som helst, så det kan være lurt å tenke ut noen spørsmål på forhånd

Hvem er vi?

Bekk er et konsulentselskap med litt over 400 ansatte. En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med.

OBS!

  • Det er oppmøte på Kvilhaugen Gård 17:15.

  • Arrangementet avsluttes 20:30 og det blir derfor begrenset med drikke.Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.