image

EY

Oppsummering av dagens konkurranse:

Gå inn på Eynorwaycareers på Instagram, og send de en DM med svar på dette spørsmålet: Hvorfor vil jobbe i EY? Send svaret innen kl.19:00 - vær kreativ!Bli med på digital bedriftspresentasjon med EY! Presentasjonen vil være bygget opp som en serie lightning talks knyttet til prosjekter fra fagområdene Cyber, Technology og Data & Analytics. Dette slik at vi kan presentere bredden av hva man kan jobbe med som teknolog i EY, og hvordan nettopp din interesse og utdanning er relevant for oss. Dersom noen av disse feltene høres interessant ut for deg så bli med på den digitale bedriftspresentasjonen og få mulighet til å stille spørsmål underveis.Det vil i løpet av presentasjonen holdes en intens konkurranse hvor du har mulighet til å vinne blant annet:

  • El-sparkesykkel

  • Airpods Pro

samt noen andre spennende premier.I EY Consulting jobber vi med rådgivning i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer. Vi jobber i både teknologitunge og forretningsnære prosjekter for kunder på tvers av alle sektorer. Fellesnevneren for tjenestene våre er at vi søker å utnytte teknologiens muligheter til å skape reell og varig verdi for våre kunder. På den digitale bedriftspresentasjonen vil det hovedsakelig være følgende fagområder som representeres:

Technology Transformation Technology er et av Norges ledende fagmiljøer innen teknologirådgivning, vi jobber med overordnede problemstillinger innen IT-strategi. Viktige arbeidsoppgaver inkluderer:

·        IT-strategi og digitalisering 

·        Virksomhetsarkitektur 

·        Prosjektledelse og programledelse av komplekse teknologiprosjekter 

·        Prosessautomatisering med robotics 

·        Cloud teknologi

Data & Analytics I Data og Analytics arbeider vi hands on med håndtering av komplekse forretningsutfordringer gjennom bruk av analyseverktøy og maskinlæring. Viktige arbeidsoppgaver inkluderer:

·        Data engineering og dataarkitektur

·        Kunstig intelligens og maskinlæring 

·        Visualisering og UX 

·        Smidig metodikk og DevOps 

·        Organisasjonsutvikling innen analyse

Cyber Informasjons- og cybersikkerhet utgjør i dag en sentral del av en organisasjons risikoprofil og evnen til å kunne håndtere cybersikkerhetsrisiko er svært viktig for våre kunder. Viktige arbeidsoppgaver inkluderer:

·        Teknisk sikkerhets- og penetrasjonstesting 

·        Risiko og sårbarhetsanalyser

·        Sikkerhetsfokuserte arkitekturgjennomganger

·        Design, kvalitetssikring og rådgivning av prosesser for håndtering av cyberrisikoVi vil at alt vi gjør skal bidra til at både næringslivet og arbeidslivet fungerer bedre – for våre medarbeidere, våre kunder og samfunnet vi opererer i. 

Les mer her: https://www.ey.com/no_no/consulting

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.